✓ GLS LEVERING NÆSTE HVERDAG
✓ FRI FRAGT FRA 199 KR
KUNDESERVICE 09:00 - 15:30 | 📞 71 99 38 80

Velkommen til Billigebutterfly. Stedet hvor du finder Danmarks største udvalg af slips og butterfly til herrer og Teenz. Vores mission er ikke at blot at levere et produkt, men i høj grad at give vores kunder en unik oplevelse og fornemmelse at personlig betjening ligesom i fysiske forretninger, når de handler hos Billigebutterfly.dk

Lidt til enhver smag

Billigebutterfly fokusområde er slips og butterfly til den moderne mand. Igennem shoppens udvikling gennem årene har Billigebutterfly oplevet en generel efterspørgsel efter anden accerories til Herrer og Teenz og derfor kan man i dag købe skjorter, bælter, manchetknapper og meget andet indenfor samme produktområde.

Fælles for alle produkter du kan finde på Billigebutterfly er at alle kollektioner er nøje udvalg og designet efter ønsker fra ejerne bag shoppen. – "Vi følger modens udvikling og på vores shop tilbyder vi det, som vi mener er moderne nu og her! Vi er omstillingsparate, hvis trenden skulle skifte"

Kontaktinformationer
Vi er altid til at træffe på mail eller på vores online chat (Zopim), hvor vi altid sidder klar til at besvarer eventuelle henvendelser.
Så skriv endelig til os på vores online chat eller på E-mail: Kontakt@billigebutterfly.dk
Telefonisk henvendelser: 71 99 38 80

Tak fordi du kiggende forbi Billigebutterfly.dk 

Billigebutterfly.dk er ejet af Prime Trade ApS, som også driver webshoppen Billigebolde.dk med salg af almindelige fjerbolde og derudover forhandler de også yonex plastik fjerbolde til konkurrencedygtige priser. Derudover står Prime trade også bag webshoppen tjenerskjorter.dk som har specieliseret sig i en hvid skjorte til landet tjenere og eventbureau. Derudover står Prime Trade også bag webshoppen nimara.dk som sælger møbler. De er kendt for deres store udvalg af spisebordsstole. Derudover har de også et stort udvalgt af billige sofaborde.

 

 


Trustpilot

Din kurv